Onze kennel

Stars and TailsOnze pups groeien bij ons op in huis zodat ze goed gesocialiseerd worden en bijvoorbeeld kunnen wennen aan voor hen nog vreemde geluiden zoals een stofzuiger, de radio, kinderen, andere honden en de kat.

Met de meeste van mijn honden heb ik trainingen en wedstrijden gelopen. Voorbeelden hiervan zijn uiteraard gehoorzaamheidstrainingen, jachttrainingen en wedstrijden.

Labrador Kennel Stars and Tails is een erkend lid van de Nederlandse Labrador Vereniging en de Labrador Fokkerskring.

Fokkers

Stars and TailsEr zijn heel veel fokkers te vinden via Marktplaats, de lokale krant, legio internet sites en zelfs op de markt in Nederland of het buitenland tref je honden fokkers aan.

Pupjes zien er bij allemaal ontstellend lief uit.......

Toch is het belangrijk om je pupje niet bij zogenaamde broodfokkers te kopen. Broodfokkers fokken honden puur om het geld en zijn niet of nauwelijks geïnteresseerd in de verbetering van het ras en het socialiseren van de hondjes.

Broodfokkers herken je aan bijvoorbeeld dat deze op grote schaal honden fokken (veel nestjes per jaar), fokken vaak meerdere rassen, laten de hond niet opgroeien in een huiselijke omgeving, antwoorden niet duidelijk op vragen, werken vaak met vervalste of onduidelijke stambomen, zijn niet geïnteresseerd in de pups toekomstige baasjes en laten de pups te vroeg naar de nieuwe eigenaar gaan.

Neem alstublieft de tijd om een goede fokker te vinden. Dit bespaart heel veel verdriet, ellende en geld.

Prijzen

Stars and Tails

Mijn honden vallen regelmatig in de prijzen voor bijvoorbeeld beste jonge hond, uitmuntende hond, GGB1 etc.

Erkenning

Stars and Tails 

Stars and Tails