Daniëlle over Bako

We hebben na lang overleg besloten om ons gezinnetje, Ralph (40), Danielle (37), Roy(11) en Mike(9), uit te breiden met nog een gezinslid: Bako.

Na een lange speurtocht via internet, telefoontjes en lange wachtlijsten, zijn we uiteindelijk bij Sylvia, eigenaresse van Stars and Tails terecht gekomen.
Omdat we reeds negatieve ervaringen hebben gehad in de familie met labradors die niet via een erkende labradorfokker zijn aangeschaft, waren we vastberaden om een door de Nederlandse Labrador Vereniging erkende fokker te benaderen.

Sylvia nodigde ons uit om kennis te maken. Hieruit bleek dat zij zeer betrokken is en zeker wil zijn dat de pups goed terecht komen. Wij hadden gelijk het goede gevoel bij Sylvia.  We hadden geen specifieke voorkeur voor een reutje of teefje, en dat kwam goed uit met een nestje van 7 reutjes en een teefje. Na  verscheidene malen op bezoek te zijn geweest (van Sylvia mocht je zo vaak komen als je maar wilde) mochten we na bijna 8 weken onze Bako ophalen. Vanaf de eerste nacht heeft Bako zonder “probleempjes” de nacht doorgebracht en voelde hij zich met de overladen aanwezigheid van aandacht snel thuis.

Het gaat geweldig met Bako, het is een heerlijk knuffeltje dat onbevangen ronddartelt en heel nieuwsgierig is. Op de puppycursus doet Bako het erg goed, voor voertjes doet hij alles en luistert hij als de beste! Hij groeit als kool en ziet eruit om op te eten, dus rustig wandelen zonder  al te veel aandacht wil nog niet echt lukken! De officiële naam voor Bako die Sylvia heeft gegeven: “Spirit and Joy” past 100% bij Bako. Sylvia weet exact hoe de karaktertjes van de pups zijn, en vond ook dat Bako uitstekend in ons gezinnetje zou passen. Sylvia, heel erg bedankt!

Terug naar "de Baasjes"