Eric over Maestro

Wij hebben na een lang overleg besloten dat wij ons gezin compleet zouden willen maken met een hond. Rowena, onze dochter geeft aan dat dit alleen een bruine Labrador puppy mocht worden.

We zijn begonnen ons volledig in te laten lichten over hoe en waar een bruine Labrador pup te kopen. Het was voor ons duidelijk dat de prijs niet doorslaggevend is voor de keuze die we maken, je beslist immers niet een hond te nemen om een prijs als het goed is. De liefde voor het ras is voor ons de belangrijkste keuze en hoe belangrijk is het niet dat de hond geen heup, schouder of andere klachten heeft. Dat de pup die je krijgt geen vervelende herinnering bij een ander mee krijgt.

Uit alle positieve verhalen, een check bij de Labradorvereniging en een bezoek aan diverse websites, blijkt dat onze keus moest vallen op de Kennel Stars en Tails.

Na telefonisch contact met Sylvia, de eigenaresse van Stars en Tails, gaf zij ons goede informatie over de procedure. Na op een wachtlijst gezet te zijn, kregen we een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek om te kijken wat onze wensen waren en voor Sylvia of wij de juiste personen en omgeving hadden voor haar pups. Uiteindelijk kregen we het telefoontje dat er een pup voor ons was, een reu van af nu noemen we hem Maestro.

Zowel moeder Chanel, als vader Lion zien er echt prachtig uit. Alles wat wij vooraf van Stars & Tails hadden verwacht is ruimschoots overtroffen. Langs komen was geen probleem, alle vragen werden duidelijk uitgelegd, de extra informatie die wij hebben mogen ontvangen waren bruikbaar.

De liefde en tijd van Sylvia en haar gezin voor het fokken van het hondenras Labrador zie je terug in Maestro. Maestro is goed gesocialiseerd en vind bij ons zonder problemen zijn weg, is geheel gezond, ziet er prachtig uit en is onze held, liever, mooier en trotser als we ons vooraf hadden voorgesteld.

Terug naar "de Baasjes"