Pauline over Grappa

Stars and Tails"Op de labradorsite hadden wij een berichtje geplaatst dat wij op zoek waren naar een speelmaatje voor onze 2 labradors. Heel snel kreeg ik een berichtje van Sylvia dat een nestje geboren zou worden van BABS. Alleen de naam al, BABS, sprak ons enorm aan. En toen we op de website van Stars en Tails gingen kijken waren we verkocht.

Toen het nestje eenmaal was geboren, bleek er voor ons alleen nog maar een reu te zijn... En of het zo had moeten zijn kwamen wij uiteindelijk toch nog in aanmerking voor een teefje en wij waren meer dan gelukkig. Niet alleen vanwege het teefje, maar ook het goede gevoel van een goede fokker met de daarbij behorende prettige contacten.

Aangezien wij niet erg in de buurt wonen van Stars en Tails, konden we komen wanneer we wilden. Alle tijd werd genomen en het was met name leuk om te zien dat de pupjes in een zeer huiselijke sfeer worden groot gebracht. De kinderen van Sylvia en Edwin lopen in en uit en pakken willekeurig een pup uit de 'ren' om ze vervolgens heerlijk te knuffelen! Ik denk ook dat onze hond daarom nu de grootste knuffel is die er bestaat. Ze gaat spinnen als een poes als je haar stevig knuffelt!

Mocht u twijfelen... niet doen, je kan bij wijze van spreken Sylvia en Edwin midden in de nacht bellen met vragen."

Terug naar "de Baasjes"