Birgit over Bo

Stars and TailsOp het moment dat ik met Sylvia in contact kwam, werd voor mij een ding al heel erg snel duidelijk: Sylvia heeft een enorm grote liefde voor Labradors, Dat bleek uit alles.

Zij vindt het erg leuk en belangrijk om honden te fokken die op zowel schoonheid als karakter hoog scoren. Zij steekt hier dan ook erg veel tijd en energie in, wat je terug ziet in haar honden. Maar daar blijft het niet bij; in de eerste levensweken, die voor een opgroeiende pup zo belangrijk zijn, is zij diegene die de pups in huiselijke kring met veel liefde en aandacht in aanraking laat komen met allerlei dingen (en geluiden) en er is niets wat daaraan ontbreekt (de socialisatieperiode).

Daarnaast kijkt ze welke pup het beste bij je past en daardoor heb ik nu een echt maatje gevonden. Ze heet Bo en is een erg lieve, trouwe, aanhankelijke en vrolijke hond. Zij heeft mijn leven, met haar komst enorm verrijkt.

Sylvia heeft mij vanaf het eerste moment overal bij betrokken en daar kijk ik met een leuke tijd op terug. Nog steeds kan ik haar vragen om advies en ze geeft die dan ook eerlijk en oprecht. Bo en ik zijn haar hier heel dankbaar voor!

Terug naar "de Baasjes"