Sanne over Bo

Stars and TailsMijn vriend en ik kwamen in aanmerking met Sylvia via een goede vriend van ons, die toevallig Sylvia kende. We vertelden hem dat het moeilijk was een goede fokker te vinden. Hij vertelde ons dat Sylvia regelmatig een nestje had. En hij vroeg aan Sylvia of ze binnenkort nog een nestje zou hebben en dat had ze. We werden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Mijn vriend en ik kwamen daar aan en zagen 3 mooie honden bij Sylvia, waaronder Nanou. We kregen uitleg, wat Sylvia van ons verwachte en hoe het allemaal in zijn werk zou gaan.

Na ongeveer 2 a 3 weken werden wij gebeld dat er 9 pups waren geboren. Na een week mochten we komen kijken. AAH.. ze waren zo lief en klein. Diegene die niet zoveel melk binnen kregen werden door Sylvia met de fles bijgevoed. Nanou verzorgde de pups goed en was erg lief voor ze. Na 2 weken gingen we weer kijken wat waren die kleintjes gegroeid. Bij 5 weken kregen we een hondje toegewezen, want Sylvia zocht ze per karakter uit voor het nieuwe baasje. We kregen onze Bo in de armen. We waren helemaal gelukkig met Bo, maar voor hij mee naar huis mocht moesten we nog 2 weken wachten.

En toen was het moment daar. Bo mocht met ons mee naar zijn nieuwe huis. Bo was al bijna zindelijk bij Sylvia en binnen een paar dagen thuis was hij volledig zindelijk. Hij is nu 10 maanden en doet het zo ontzettend goed. Bo was de beste van de groep toen we bezig waren met de puppy cursus. Hij leert alles heel makkelijk. Nu zijn we bezig met gehoorzaamheid A en hij kent alles al wat voor sommige honden echt te moeilijk is. Bo is gek op water en zwemmen, en rent graag door het bos, maar Bo is wel waaks, vooral als het donker is is hij heel alert. Het is toch een veilig gevoel je maatje die je altijd beschermd. Ik zou Bo voor geen goud meer willen missen.

Terug naar "de Baasjes"