Jordi over Flint

Stars and TailsVia de labrador vereniging zijn we in contact gekomen met Stars and Tails en waren wij een van de gelukkigen die een pup kregen uit een nestje bij de kennel Stars and Tails. Voordat we te horen kregen dat we een pup mochten kopen hadden we eerst een kennismakingsgesprek met Sylvia en de moeder van de puppies. Dit was een erg aangenaam gesprek en Sylvia heeft uitgelegd hoe het proces zou verlopen en stelde een aantal goede eisen aan de leefsituatie van de toekomstige pup. Voor ons was dit een teken dat Sylvia erg veel zorg gaf aan het vinden van een goed thuisadres voor haar pups.

Tijdens de 8 weken van het nestje, konden we regelmatig op bezoek komen om te kijken hoe het met de pups ging. Pas na een aantal weken, als het karakter van de pups al een beetje duidelijk is, wordt er gezamenlijk besloten wat de juiste pup voor ons zou zijn (ondeugend/rustig, dominant/onderdanig). Tijdens de bezoeken aan het nestje werd al vrij snel duidelijk hoe dol Sylvia op honden is en dat ze erg veel tijd stak in het verzorgen van alle pups. Op de dag dat we de pup meekregen kregen we tevens een document mee waarin tips met betrekking tot de verzorging van de pup. Dit document is erg handig.

Al met al kunnen wij alleen maar positief zijn over de kennel van Sylvia. De pup is ondertussen 7 maanden en is kerngezond!

Terug naar "de Baasjes"