Puppies

Meer informatie over onze pups.

Waarom ik fok

Ik hou van alle aspecten die te maken hebben met kynologie; zoals gezondheid, erfelijkheid, het showen van mijn honden maar ook natuurlijk het werken met de honden zoals jachttrainingen en gedrag- & opvoedingstrainingen.

Het is voor mij in geen enkel opzicht een "broodwinning". Het fokken van onze labradors gebeurt uit liefde voor het ras en om het ras in stand te houden en waar mogelijk te verbeteren. Een goed gefokte pup is jarenlang plezier voor het gezin.   Onze honden gaan dagelijks mee voor een lange boswandeling en daarnaast enkele dagelijkse korte wandelingen. Ze zijn gesocialiseerd en luisteren goed. Ze worden met veel liefde en genegenheid verzorgt.  

Als de pups iets groter zijn gaan ze met ons mee naar de winkel, in de auto etc. Onze pups worden natuurlijk dagelijks vertroeteld door onze drie dochters, waardoor de pups ook aan kinderen vertrouwd zijn geraakt voordat ze naar hun nieuwe gezin gaan.

Wat krijgt een pupkoper?

 1. Stars and TailsNatuurlijk een pup!
 2. De pup krijgt een chip aangebracht door de Raad van Beheer
 3. Een officiële stamboom
 4. De pup wordt 3x ontwormt en 1x geënt.
 5. De pup is gesocialiseerd
 6. Gezondheidsverklaring van de dierenarts
 7. Officieel paspoort Entingprogramma
 8. Download link voor alle nest foto's
 9. Voer wat de pups op het moment van vertrek eten.

Wachtlijst

Als erkend fokker krijgen we via de Nederlandse Labrador Vereniging en de Fokkerskring frequent leuke reacties van mensen die bij ons een pup willen kopen, maar vooral ook dankzij de mond-op-mond "reclame" van de families die bij ons al eerder een pup hebben gekocht mogen wij ons verheugen in een groeiende belangstelling voor onze hondjes.

Al die toekomstige baasjes hebben vaak voorkeuren voor kleur, geslacht etc. Een keuze voor een bepaalde pup wordt ook ingegeven door interesses, zoals bijvoorbeeld het deelnemen aan shows, de jachthondensport of het aanleren van behendigheden.

Om hier zoveel mogelijk vooraf rekening mee te houden en de kans op teleurstellingen te verkleinen is het verstandig om bij serieuze interesse u zich bij ons op de wachtlijst te laten plaatsen. Indien u op de wachtlijst wilt worden ingeschreven voor toekomstige nestjes, neem dan contact met mij op zodat ik uw gegevens kan opnemen en de eventuele plaatsing met u kan doornemen.

Nieuw nestje

Ruby heeft een prachtig nestje gekregen op 2 Februari 2012. Klik hier voor foto's.

Lief.....

Stars and Tails

Voordat u een pup gaat kopen.....

Wanneer u van plan bent een Labrador aan te schaffen, is het raadzaam u vooraf goed te oriënteren. De Labrador staat bekend als een plezierige, vriendelijke en makkelijke hond, maar bedenk dat ook een Labrador moet worden opgevoed en dat opvoeding tijd kost!

We stellen aan de pupkoper wel enige voorwaarden zodat we erop kunnen vertrouwen dat onze pups in een liefdevolle en gezonde omgeving groot gebracht kunnen worden:

 • Het bieden van een veilige plek in huis
 • Geen gladde vloeren waar de pup moet lopen
 • Tenminste één niet werkende in huis Voldoende vrijheid (dus NIET de hele dag in een bench)
 • Tijd, liefde en aandacht

Als u denkt hieraan te kunnen voldoen, dan zou ik het fijn vinden u te ontmoeten.

Eerdere pupkopers

Enkele kopers die u voor gingen......